1290 

Kurz je určen pro majitele více Apple zařízení, kteří chtějí využít jejich vzájemnou synergii a pro ty, kteří chtějí efektivně nastavit a používat iCloud.

Popis

iCloud je při správném nastavení neuvěřitelně efektivním pomocníkem. Bohužel, při špatném používání může snadno stát za ztrátou dat, neefektivním provozem a častými problémy. Nabízíme Vám kurz, ve kterém si vysvětlíme, jak iCloud funguje, jak jej správně nastavit, efektivně používat a ještě na něm trochu ušetřit.

Co Vás čeká

Smyslem kurzu je vysvětlit, jak iCloud funguje, a hlavně nabídnout praktické scénáře kdy a jak jej používat. Většinu času strávíme tím, jak konkrétně propojit svá Apple zařízení. Která data do iCloudu patří a která ne. Jak správně nastavit a používat iCloud tak, aby Váš život usnadňoval a nekomplikoval. Jak na iCloudu ušetřit a jak jej využívat v rodině či v zaměstnání.

iCloud

Obsah a Co se naučíte

  • Jak nejvýhodněji iCloud pořídit a jak ušetřit při jeho provozu
  • Jak nastavit iCloud na různých zařízeních při různých scénářích
  • Která data na iCloud patří a která ne
  • Jak ušetřit místo v zařízeních s využitím iCloudu
  • Jak stahovat data z iCloudu
  • Jak na sdílení dat, společnou práci či prezentování prostřednictvím iCloudu
  • Jak je to s bezpečností iCloudu
  • Nejefektivnější propojení Apple zařízení a práci s daty

iCloud

Průběh

Celý kurz je veden jako praktická ukázka toho co, jak a proč nastavit a používat. Lze rovnou vše zkoušet nastavovat a testovat.

Pro koho je kurz určen

Tento kurz je určen pro všechny uživatele, kteří mají víc jak jedno zařízení od Applu a chtějí naplno využít jejich vzájemné synergie. V praxi si předvedeme nastavení v iOS 17.x, iPadOS 17.x a macOS Sonoma.

Lektor

Jan Březina

Lektorem je Honza Březina, certifikovaný Apple trenér (ACT), zkušený lektor s více jak desetiletou praxí, profesionální fotograf a dlouholetý uživatelem Apple produktů. Honza dlouhodobě propaguje Apple technologie a stál u zrodu celé řady projektů pro českou Apple komunitu. Nabízí tak spojení hluboké teoretické znalosti Apple technologií. Bližší informace o lektorovi najdete na jeho webových stránkách.

Doporučení

Není potřeba žádné speciální zkušenosti, znalosti ani speciální vybavení. Připravte si všechna svá Apple zařízení a připojení k internetu.

Záznam kurzu

Po zaplacení záznamu kurzu obdržíte email s odkazem na stažení záznamu, který je uložen v rozlišení FullHD a formátu MP4. Záznam si můžete stáhnout do svého počítače či tabletu a používat kdykoli jej budete potřebovat. Velikost souboru se záznamem se pohybuje od 200 po 2000 MB dle délky kurzu a jeho obsahu.