1590 

Kurz Vás naučí efektivně upravovat fotografie v aplikaci Pixelmator Pro pomocí umělé inteligence

Popis

Pixelmator Pro je dostupný a přitom velmi efektivní grafický editor pro počítače značky Apple. Navazuje na tradiční a populární Pixelmator, ale přichází se zcela novým uživatelským rozhraním, funkcemi a využitím umělé inteligence. Na našem kurzu se naučíte s jeho pomocí upravovat fotografie snadno a rychle díky využití umělé inteligence.

Co Vás čeká

Těšte se na praktický kurz, na kterém si nejen vysvětlíme jednotlivé funkce Pixelmator Pro, ale zaměříme se hlavně na konkrétní scénáře z každodenního života. Lektor Vás naučí, jak pomocí Pixelmator Pro provádět pokročilé úpravy fotografií s využitím umělé inteligence. Vysvětlíme si, jak optimalizovat pracovní postupy, vytvářet efektivní fotomontáže a retuše, a jak správně používat nástroje pro úpravu a organizaci obrazových dat. Tento kurz Vám poskytne dovednosti potřebné pro profesionální úpravu fotografií.

Pixelmator Pro

Obsah a Co se naučíte

  • Orientace v novém uživatelském prostředí Pixelmator Pro
  • Jak na práci s RAW fotografiemi a jak na nový model nedestruktivních úprav
  • Základní i pokročilé úpravy fotografií v praxi
  • Využití nástrojů umělé inteligence v praxi
  • Jak začlenit Pixelmator Pro do stávajícího workflow

Průběh

V průběhu kurzu kombinujeme výklad lektora s praktickými cvičeními. Součástí je deset cvičení pro osvojení ovládání programu a konkrétních postupů. Kurz zahrnuje ukázky práce s různými typy fotomontáží, úprav a retuší. Celý kurz je jedno velké praktické cvičení doplněné jen nezbytným výkladem, bez teorie a prezentací… jen a jen intenzivní práce v Pixelmatoru Pro.

Pro koho je kurz určen

Kurz je určen všem zájemcům o zvládnutí efektivní a kreativní práce s Pixelmatorem Pro. Kurz nevyžaduje předchozí zkušenost ani s klasickým Pixelmatorem, ani s Pixelmatorem Pro. Vše je vysvětleno hezky od základů až po praktické ukázky a cvičení.

Tento kurz je určený pro začátečníky a nevyžaduje absolvování jiného kurzu, na který by navazoval.

Lektor

Lektorem je Honza Březina, certifikovaný Apple trenér (ACT), zkušený lektor s více jak desetiletou praxí, profesionální fotograf, dlouholetý uživatel Apple produktů a fanda moderních technologií. Honza publikoval řadu článků o Pixelmator v časopisech i na internetu a je nadšeným uživatelem tohoto programu. Bližší informace o lektorovi najdete na jeho webových stránkách.

Doporučení

Kurz nevyžaduje žádné konkrétní znalosti či zkušenosti s programem. Jen předpokládáme, že Pixelmator Pro máte nainstalovaný :)

V případě, že si nejste jisti ovládáním svého MacBooku, zkuste kurz macOS: Přecházíme na Maca.  A pokud chcete pokračovat jen ve svém rozvoji, tak doporučujeme kurzy Adobe Lightroom: Zpracování fotekAdobe Lightroom: Workshop kreativních úprav nebo Adobe Lightroom: Zrychlete zpracování fotografií.

Tématicky blízký je i kurz Apple Fotky: Jak na fotografie na Applu.

Záznam kurzu

Po zaplacení záznamu kurzu obdržíte email s odkazem na stažení záznamu, který je uložen v rozlišení FullHD a formátu MP4. Záznam si můžete stáhnout do svého počítače či tabletu a používat kdykoli jej budete potřebovat. Velikost souboru se záznamem se pohybuje od 200 po 2000 MB dle délky kurzu a jeho obsahu.